Треньорът на Милан Винченцо Монтела заяви, че Сеск Фабрегас едва ли е подходящ за заместник на Рикардо Монтоливо. Наставникът на “росонерите” даде интервю за “Кориере дела Сера”, в което разкри интересни неща за работата си в клуба. 

“Търсим футболист с качествата на Монтоливо, който може да играе на няколко позиции в халфовата линия. Фабрегас? Той има различни характеристики”, заяви Монтела. 

Бившият нападател беше попитан кой бивш свой съотборник би взел в състава си. Най-добрите бяха Манчини и Тоти, защото те подаваха добре и вкарваха голове. Но като треньор, бих казал Хуан Себастиан Верон”, отсече Монтела. 

“Чувствам се добре в Милан. Разбирам, че този град ти дава много. Харесва ми да работя с младите и да развиваме школата. Споделям мнението на Берлускони, че искам да видя отборът на Милан изграден от 11 юноши. 

Ювентус е много силен отбор. На хартия те са фаворит за титлата. Но Наполи също има 20 равностойни играчи, които са на същото ниво. Интер ще бъде сериозен претендент, бих казал и Сасуоло”, добави наставникът на Милан.