Адриано Галиани заяви, че Милан е заслужавал поне равенството в мача с Наполи. Изпълнителният директор на “росонерите” все пак бе доволен от играта на тима при загубата с 1:2 от неаполитаните. 

“Получи се прекрасен футболен мач. Двубой в две половини и полувремена. Наполи доминираше на старта, а след това видя велик Милан, който заслужаваше поне равенството. Но това е футболът. 

Ние се превръщаме в тези боксьори, които може да държат ниско гарда си, но пак могат да удрят много силно. Ние не се предаваме, като Роки Балбоа сме. На път сме да бъдем нокаутирани, но реагираме и отново стъпваме на краката си. 

Тъжен съм заради загубата, но това беше прекрасен мач. Феновете също се забавляваха и видяхте, че нямаше освирквания след края, защото футболистите дадоха всичко от себе си. Имахме своите шансове, но не се възползвахме от тях. След мача отидох до съблекалнята на Наполи, за да поздравя Маурицио Сари, защото той направи един много добър отбор. Разбира се, също както и Винченцо Монтела”, каза още Галиани.