Треньорът на Милан Винченцо Монтела заяви, че тимът му е бил равностоен с Наполи, въпреки загубата с 1:2 у дома. “Росонерите” искаха да се върнат към победите след равенството 2:2 с Торино, но Лоренцо Инсинье и Хосе Кайехон вкараха два бързи гола, които в последствие се оказаха достатъчни. 

“Не мисля, че подходихме грешно към мача. Опитвахме се да контролираме нещата. Нашият противник обаче беше много добър и ни вкара два гола. За съжаление тези два гола ни сломиха, но ние не се предадохме. 

Стана прекрасен футболен спектакъл, с много качествени изпълнения. Аз лично се насладих на мача, мисля, че и феновете трябва да бъдат доволни. Доволен съм от старанието на момчетата. Те играха като равен с равен с Наполи. Нещо, което не могат да си позволят много отбори. Ние тепърва започваме нашето пътуване и гледаме напред с оптимизъм. Продължаваме с високо вдигната глава”, каза Монтела. 

“Играем мач за мач. Трябва да освободим съзнанието си и една загуба не бива да ни пречи на целите. Осъзнаваме, че направихме голям мач, без някои от основните ни играчи. Много малко отбори поставят Наполи под такова напрежение. Не заслужавахме да загубим. Разочарован съм от резултата, но съм доволен от играта”, каза още треньорът на Милан.