Шефът на Националния фенклуб на Левски Владимир Владимиров-Гугутката обяви, че трансперантите, опънати против Батков може да са дело на фенове на кръвния враг ЦСКА с цел провокация и покачване на напрежението.

"Говорих с всички наши фракции и групировки и от там ми заявиха, че никой не е скачал срещу Батков с надписи и публични изяви".

"Ние левскарите казваме истината в очите, а не със закачане на плакати в тъмното и няма да се учудя ако тези трансперанти са дело на армейски ултраси", заяви Гугутката.

Явно фенът се учи от Тодор Батков и обвинява за всичките несгоди в Левски вечните съперници от ЦСКА. Както е известно, адвокатът хвърли вината върху неадекватните си действия по време на "Казанската афера" върху босовете на армейците - Димитър Борисов и Иво Иванов.

Владимиров добави също, че не е адвокат на собственика на сините, но той трябва да остане начело на клуба, ако няма реален и добър купувач, който да осигури спокойствие в отбора.

Гугутката обяви още, че Националният клуб на привържениците на Левски организира пътуване до Залцбург (Австрия).

Както е известно, Левски гостува на Залцбург на 22 октомври в пореден мач от груповата фаза на Лига Европа. Екскурзиите са две, като цените варират от 99 до 169 лв. в зависимост от това дали ще са с преспиване или не.