Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола заяви, че Манчестър Сити няма никакъв шанс в привличането на неговия вратар Мануел Нойер.

През уикенда вестник "Дейли Експрес" излезе със слуха, че "гражданите" са готови да пръснат над 40 милиона евро за националния вратар на Германия.

Както е известно, утре вечер Байерн Мюнхен посреща англичаните в сблъсък за първо място в тяхната група в Шампионската лига.

"Какво мисля за предложение на Манчестър Сити за Нойер? Никакъв шанс", заяви Гуардиола на пресконференция.

"Манчестър Сити не успя да се класира за осминафиналите в предишните години, така че този сезон излизането от групата за тях е успех. Сити ще бъде труден противник за всеки на елиминациите."

"Манчестър Сити има топ-футболисти, страхотни играчи. Този тим винаги може да вкарва голове и вече го показа. Мачът утре ще бъде различен от този в Манчестър. Сити със сигурност ще иска да спечели групата."

"Аз се надявам, че ще направим добър мач и че ще успеем да завършим групата с шест победи. Всеки един отбор на осминафиналите е сериозен."

"Филип Лам е готов за срещата, той тренира добре. Марио Гьотце получи лека контузия, но съм оптимист,че утре ще може да играе."

"Доволен съм от представянето на Тиаго Алкантара в последните мачове. Той дълго време беше контузен и за него не е лесно. Тиаго е млад и трябва да се развива."

"Кои са слабостите в нашата игра? Когато губим топката. Можем да се справяме и по-добре. Утре излизаме за победа, защото това ще донесе приходи за клуба ни."

"Златната топка? Франк се справи чудесно през миналия сезон, пожелавам му успех. Самочувствието при нас е високо, но трябва да подобряваме играта си."

"Жребият за купата на Германия е добър. Мачът срещу Хамбургер е през февруари и дотогава има доста време. В събота ние се срещаме за първенство и можем да се запознаем с този съперник", добави Гуардиола.