Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо загатна, че може да се завърне в бившия си отбор Интер, ако отново бъде уволнен от собственика на лондончани Роман Абрамович.

"Точно сега се чувствам много добре в Челси, но след време Роман Абрамович може да реши, че приключението ми тук е завършило", сподели португалецът пред "Медиасет".

"Тогава е възможно да се завърна в Италия и в такъв случай е нормално да си помисля за Интер. Но само Интер, не и друг италиански клуб", добави Моуриньо, който коментира и снощното равенство 1:1 в Истанбул срещу Галатасарай.

"Това е Турция, Истанбул, Галатасарай. Турският футбол е много емоционален и ние играхме срещу голям клуб със силни футболисти. Не е лесно."

"Първото полувреме беше за нас и ние можехме да "убием" интригата, но като цяло пропускахме в завършващата фаза на нашите контраатаки. Можехме да вкараме втори гол и това щеше да промени коренно развоя на срещата."

"След почивката те ни поставиха под напрежение. Галатасарай има мощни нападатели и бековете им атакуват много. Получихме гол от корнер и това не ме прави щастливо, нито моите футболисти. Но не можем да се оплакваме."

"На този стадион се играе трудно. Резултатът не е невероятен, но на "Стамфорд Бридж" ние можем да получим това предимство от 10%, което имаше снощи Галатасарай. Трябва да съм щастлив от това. 1:1 е по-добре от 0:0. Не можем да кажем, че това е лош резултат. Те са добър отбор, с много опит и ще ни бъде трудно в реванша, това е сигурно."

"Не съм критичен към своите нападатели, те направиха добър мач. Фернандо Торес и Андре Шюрле изпитваха затруднения през второто полувреме. Двамата вече бяха изтощени, а Шюрле получи и жълт картон", добави Моуриньо.