Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев заяви, че би съдил изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров, който го обяви за расист.

"Не съм расист и никога не съм обиждал на расова основа. Другото, което е, на футболиста на ЦСКА не съм казал нито една дума. Той беше инициатор и провокатор на цялото това нещо накрая на мача", каза Гаджев пред bTV .

"По простата причина, че първо той беше излязъл от игра, по едно време се появи отнякъде си, почвайки да размахва разни пръсти, да говори нещо на френски и да ръкомаха. Естествено, моята грешка беше, че отидох и почнахме да се бутаме, при което той ме хвана за гушата, съответно аз го избутах. Дойде съдията, показа ни червени картони и това беше цялата случка."

"Не съм говорил, че да съм имал контакт. След мача поздравих Тодор Янчев и Емил Гъргоров, честитих им победата. Това беше, той откъде се появи, нямам идея."

"Това, което Александър Тодоров е казал е долна лъжа. Жалко само, че в такава държава няма как да тръгна да си търся правата в съда, нещата няма да се случат. Съжалявам, че сме такава държава, иначе щях да потърся правата си в съда, защото това наистина е сериозно обвинение."

"Ние виждахме как ще спечелим мача, просто отборът на ЦСКА имаше късмет, победи ни.  Ние сами изпуснахме да спечелим, тъй като имахме доста положения, които пропиляхме с лека ръка. Не сме търсели провокация, напротив - играхме футбол до последно."

"Те бяха отборът, който лежа, кой се мъчи през цялото второ полувреме да няма мач. Това е била тяхната стратегия. Не сме тръгнали нито на война, нито да провокираме. Просто искахме да играем футбол и да спечелим. Играхме футбол, но за съжаление не спечелихме."

"Разочаровани сме, но много е жалко, когато такива ръководни фактори търсят някакви проблеми другаде, а не си ги търсят в собствената градина. Убеден съм, че ЦСКА има доста проблеми, нека си ги решат, а не да се занимават със странични неща и то да обвиняват хората в неща, които не са казали."

"Как така този човек излиза и казва нещо без да е присъствал на даденото място? Много ми е интересно. Със сигурност не съм обиждал никой, играл съм с много чуждестранни футболисти. Винаги отношението ми към тях е било перфектно, така че да ме обвиняват в такова нещо", завърши своя коментар Гаджев.