Треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп изрази учудването си от резултата на почивката във вчерашния мач с Борусия Мьонхенгладбах, завършил 1:2. "Жълто-черните" отново надиграха "жребците" този сезон, но за втори път преклониха глава.

"Не допуснахме толкова много грешки и не заслужавахме да изоставаме с два гола на почивката. Рядко съм виждал първи полувремена като вчерашното. През първото полувреме загубихме три важни единоборства, а в други случаи ни липсваше точността в решителния момент", сподели Клоп, цитиран в официалната интернет-страница на Борусия.

"На почивката бяхме много позитивно настроени, въпреки изоставането. Имахме чувството, че можем да обърнем нещата. Няколко пъти допуснахме неточности и е нормално да станеш неспокоен. Но имаше момент, в който вярвахме, че можем да вземем нещо и успяхме да се върнем в мача."

"Четвъртият съдия ме прати на трибуните. Зная какво казах, имаше една ситуация, в която се обърнах към него и му казах, че сега не свири. Нищо повече от това. Често съм наказван справедливо, но случаят вчера не беше такъв."

"За нещо такова не можеш да ме пратиш на трибуните. Тече 93-а минута, 80 000 души са разстроени и човек трябва да запази спокойствие?! Тръгнахме си с празни ръце от мача, но имаше и доста позитивни неща. Често критикувам отбора си в съблекалнята, когато виждам, че не са направили достатъчно. Но вчера не беше така", завърши Клоп.