Легендата на Ботев Динко Дерменджиев призова бултрасите да подкрепят отбора и да не искат оставката на наставника Станимир Стоилов. Както е известно, вчера "канарчетата" завършиха 1:1 с Черно море.

"В Ботев трябва да има спокойствие, за да може футболистите и треньорите да разкрият напълно своя потенциал. Той е голям и това е вън от съмнение", каза Чико пред вестник "Тема спорт".

"Видно е, че в отбора се натрупа напрежение около загубите от Левски. Това пречи на футболистите и треньорите. Призовавам нашите прекрасни фенове да подкрепят отбора, за да може да излезе колкото се може по-бързо от тази ситуация."

"Нищо фатално не се е случило. Все пак това е една игра. Винаги можеш да сгрешиш, да се препънеш когато не очакваш."

"Трябва да се отчете, че срещу Черно море нямахме шанс - ударихме две греди. Сега ни престоят мачове и за Купата на България и трябва да се мобилизираме, за да ги спечелим."

"Вижда се, че явно ще трябва да се борим в този турнир и ако може чрез него да излезем в турнира за Лига Европа. Имаме шансове дори да спечелим трофея. Иначе Черно море по принцип са си крив отбор."

"Разполагат с добри футболисти, които имат необходимото самочувствие. Баха на крачка да победят ЦСКА на "Тича". Преди това не се дадоха и на Литекс в Ловеч", завърши своя коментар Динко Дерменджиев.