Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс изрази съжалението си, че неговият тим е допуснал гол при снощното равенство 1:1 срещу Байерн Мюнхен. Специалистът вярва, че "червените дяволи" са способни да хвърлят бомбата в реванша, който е идната седмица на стадион "Алианц Арена".

"Моите футболисти играха много добре. Малко съм разочарован, че допуснахме попадение, но наистина се представихме много добре. Имаме наистина добри постижения в този турнир. Феновете ни бяха страхотни, те създадоха чудесна атмосфера", сподели Мойс след мача.

"Положението на Уелбек? На това ниво трябва да си изключително прецизен. Когато получиш възможност, трябва да я използваш. Наясно сме, че трябва да търсим попадение в реванша. Трябва да направим нещо по въпроса, но имаме страхотна възможност да продължим."

"Показахме най-добрия си футбол именно в Шампионската лига и ще трябва да го покажем в Мюнхен. Чувствах, че можем да им вкараме гол. Вярвам, че можем да отбележим попадение и на техния стадион."

"Преди срещата повечето хора определяха Байерн за фаворит и това беше справедливо, защото това е европейският шампион. Но нашият отбор е имал велики мачове в Европа и това се видя на терена и на трибуните снощи."

"Съперникът е труден, но ние вярваме в себе си. И други отбори са вкарвали като гости на Байерн, ние ще трябва да сторим същото. Снощното ни представяне беше повече от това, за което се надявахме", добави шотландецът.