Собственикът на Лудого­рец Кирил Домусчиев е критичен към представянето на отбора, въпреки достигането до плейфите на Шампионската лига.

"Доволен съм от класира­нето за плейофите. Това е победа на футболистите и на цялото ръководство на клуба", започна Домусчиев пред вестник "Тема спорт".

"Мачът бе тактичес­ко надлъгване. Въпросът бе кой ще издържи психически. Не мога да кажа дали ще успеем да влезем в групите на Шампионска лига. Това е Божа работа."

"Отборът обаче не е подготвен доб­ре. Като цяло пропуснахме подготовката. Или, по точ­но, тя не бе ползотворна. Това е мнението и на брат ми."

"Винаги съм вярвал в качествата на Георги Дерменд­жиев и затова му дадох шанс за изява. Сега ще разчитаме на него да направи чудо и да вдигне тима за следващия кръг."

"В Белград допуснахме слабости, но на моменти по­казахме и истинското лице на отбора. Доволен съм от подкрепата, която ни оказа­ха българските фенове на стадиона."

"Те са доволни от класирането, но не и от представянето. Лудогорец може много повече", завърши своя коментар босът на "милионерите".