Челси - Болтън, среща от 3-ия кръг на Купата на Лигата, стадион "Стамфорд Бридж", Лондон. 21:45 часа българско време.

Групата на Челси за мача:

Вратари: Куртоа, Чех
Защитници: Иванович, Фелипе Луис, Зума, Кейхил, Тери, Аспиликуета, Аке, Кристенсен
Полузащитници: Фабрегас, Оскар, Азар, Микел, Салах, Шюрле, Матич, Вилян, Бога, Бейкър
Нападатели: Дрогба, Реми, Диего Коста 

Контузени: Рамирес

Прогноза на Gol.bg:
Челси е абсолютен фаворит в този мач, но отборът все пак трябва да е внимателен, защото в този турнир стават доста изненади и не са един и два случаите в които елитни тимове отпадат от по-нискоразредни отбори.

Мениджърът на домакините Жозе Моуриньо по всяка вероятност ще заложи на Петер Чех под рамката на вратата, а Диего Коста се очаква да получи заслужена почивка, като има сериозна вероятност Лоик Реми да води атаката на отбора.

Рамирес има проблеми с травма и остана извън групата на лондончани, като Специалния включи сред своите избранниците юношите Бейкър, Бога и Кристенсен.

За последно двата тима са се срещали от 2012 година, но Челси има в актива си само победи в последните 5 директни мача срещу "Тротърс".

Лондончани са записали 3 победи и 2 ремита в последните си 5 мача от всички турнири, докато техният противник има на сметката си 2 победи, 1 равен и 2 загуби в Чемпиъншип.

Новото попълнение на гостите Крис Хърд вероятно ще направи своя дебют за отбора днес, докато Макноутън от състава на Болтън няма да играе в днешната среща заради заболяване.

Нашата прогноза за този мач класически успех за лондончани.

Резултат: Челси - Болтън 3:0