Бившият нападател на Ливърпул Джон Олдридж даде да се разбере, че Брендън Роджърс трябва да свърши много работа, тъй като в противен случай отборът може да остане извън челната четворка и може да не играе в Шампионската лига през следващия сезон.

Представянето на тима през сезона е меко казано разочароващо и отборът изобщо не показва играта от миналата кампания през която за много малко изпусна дори титлата.

"В момента играем като отбор средняк, така че има още много работа за вършене. Трябва отново да играем в Шампионската лига, защото най-добрите играчи винаги искат да играят в този турнир", обяви той, цитиран от "Скай Спортс".

"В краткосрочен план можем да кажем, че Дани Стъридж трябва да се завърне в игра и отборът да придобие малко повече увереност. Увереността ни в защита и атакуващ план е много малка, дори не можем да вкарваме голове".

"Имаме трима нападатели без гол в шампионата - Балотели, Борини и Ламбърт. Головете обаче печелят мачовете и точките", отбеляза още той.

"Колкото до Балотели, аз го гледах втренчено в мачовете и определено това не е този истинският Марио. Той не знае как да бяга, къде да бяга", отбеляза Олдридж.