Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че не е изненадан от силната игра на Лудогорец при ремито 2:2 на Националния стадион "Васил Левски".

Той постъпи много джентълменски и похвали домакините за изключителното им според негови думи представяне в самата среща.

„Не съм изненадан от Лудогорец, те изненадаха много други хора още на „Анфийлд”. Постигнаха победа, равен и загуба в София, а са дебютанти, изключителен кураж и изключително представяне, моите поздравления”, ласкаво се изказа Роджърс за българския шампион, но съжали, че Ливърпул не удържа аванса си в края.

„Добре играхме. Заслужавахме да спечелим мача, но вашият отбор е толкова класен, би Базел, винаги създават проблеми на фаворитите. Беше равностоен двубой, но ние имахме повече положения, Надяваме се това равенство да не ни струва скъпо”, коментира Роджърс пред bTV Action и отново подчерта, че индивидуалните грешки на неговите футболисти са най-вече на психологическа основа.

„Владеехме повече топката и започнахме със самочувствие, но вратарят ни направи грешка – една от многото, които прави отборът този сезон. Всичко е въпрос на психика. Но ние показахме, че бързо се възстановяваме и бързо се върнахме в мача. Ние си запазваме шансовете да продължим напред”.