Даниел Боримиров  и Петър Александров дадоха интервю пред БНТ преди двубоя на ветераните между България и Швеция в Йоребро.

Боримиров сподели, че му е изключително приятно отново да се събере с момчетата от "Златното поколение". Със сигурност времето ги е променило, за добро или за лошо, но Даниел заяви че всеки държи някаква форма и ще се опита да вземе реванш за 1994-а.

За назначението на Петър Хубчев: 

"Чест му прави на Хубчев, че пое отбора в труден момент, а именно като се опита отново да стабилизира националния отбор."

"За мен най-лошото е негативизма, подсъзнателно дори влияе. Трябва да сме по-търпеливи и да се научим да правим малки крачки,за да излезем от това положение. Бившите футболисти не сме доволни от статуквото също."

"Това е материалът, с който разполагаме, не трябва да се ползва националния за трамплин или лична облага.Националният отбор е светиня, винаги трябва да има себераздаване."

Петър Александров:

"Дошли сме да победим, вече сме доста по - възрастни.Не можем да се припознаем повечето. Домакините са направили перфектна организация. Хубаво е отново да сме всички заедно. Поговорихме, повеселихме се".

"Аз съм сигурен, че имаме футболистите, с които да мръднем нагоре.Мразя да чувам, че отиваме на мач, в който няма какво да загубим. Ако преди двубоя си се предал, няма смисъл да излизаш на терена."

"На националния отбор липсват качествени играчи, които да играят в чужбина.Трябва всички да му помагат на Хубчев и да намалим негативизма. Да помагаме,а не да вредим. Това е разковничето."