Най-великият баскетболист на всички времена Майкъл Джордън разкри с кои играчи би оформил непобедима петица. Въздушния отговори на различни въпроси, в промоционален клип за нова видеоигра.  

„Със сигурност Скоти Пипън е в отбора. Меджик Джонсън и Джеймс Уърти от Лейкърс, както и Хаким Олайджуон от Хюстън. С тези момчета просто не бих могъл да загубя“ изтъкна Джордън.

Запитан коя е най-добрата забивка, която някога е правил, той определи изпълнението срещу Патрик Юинг от плейофите през 1991 година. Тогава в една ситуация, той се измъкна с бързо движение от Чарлз Оукли близо до аутлинията, тръгна мощно към коша, изстреля се и заби през опитващия се да го спре Юинг.

„Често се сещам за това изпълнение. Двамата сме много добри приятели, но когато се видим първото нещо, което изниква в главата ми е тази забивка. Беше наистина много мощна и атрактивна. Бих обаче посочил и едно изпълнение срещу Дикембе Мутомбо, който обичаше да размахва пръст, когато блокира опит на съперник“ изтъкна Джордън.

Втората ситуация е от 1997 година, когато Майкъл заби през ръката на опитващия се да го блокира център на Атланта, след което размаха пръст в лицето му, за да му покаже, че няма да бъде спрян.