Бруклин Нетс може да подмисли сериозно дали да не се премести в отново, този път в английската столица Лондон.

Мрежите спечелиха и третото си гостуване на Острова като победиха Атланта със 127:110 в двубой от редовния сезон на НБА. Преди 3 години те се наложиха на два пъти над Торонто в „О2 Арена“. От 1993-а това бе 12-ият мач от НБА игран край Темза, но 8 от срещите бяха подготвителни.

Джо Джонсън поведе Бруклин с 29 точки, Андрей Блач добави 20, а Пол Пиърс още 18. Джонсън вкара тройка със сирената на втората част и Бруклин поведе с 65:53, а след това повтори упражнението и в края на третата за 99:74, с което интригата приключи.

Двубоят по традиция бе посетен от много знаменитости, като на трибуните освен сър Пол Маккартни бяха и доста от звездите на Висшата лига.

Мачът изгледаха Еден Азар, Давид Луис и Андре Шюрле от Челси, Кристиан Бентеке от Астън Вила, Джак Уилшър, Пер Мертезакер, Лукас Подолски и Оливие Жиру от Арсенал, Асмир Бегович от Стоук и Един Джеко от Ман Сити, като двамата босненци дори се снимаха с потници на Бруклин, Клинт Демпси и Дарън Бент от Фулъм, Джърмейн Дефо от Тотнъм и Маруан Шамак от Кристъл Палас.