ЛА Клипърс добави още дълбочина в състава си, след като се подсили с опитния Дани Грейнджър.

Бившият играч на Индиана, който бе пратен във Филаделфия по сделка за Еван Търнър, не записа нито един мач за Сиксърс и се разбра с отбора догворът му да бъде откупен, така че стана свободен агент.

Грейнджър бе водещ играч на Пейсърс няколко години, преди да пропусне почти целия минал сезон заради контузия, което даде възможност на Пол Джордж да блесне и тимът реши да гради тим около него.  

Той е второто солидно попълнение на Ножиците в последните дни, след като наскоро калифорнийци взеха и Глен Дейвис от Орландо. Интерес към него имаше от Маями, Сан Антонио и Хюстън, но в крайна сметка избра да премине в Лос Анджелис.

Клипърс са с показатели 40-20 и макар и засега да са 4-и в конференцията, определено имат шансове да подобрят класирането си и да се намесят сериозно в битката за първото място предвид играчите, с които разполагат.

Другата добра новина за отбора е, че контузията на Джамал Крофърд в прасеца не е сериозна и той ще пропусне само следващите 2 мача, преди да се завърне в игра през следващата седмица.