Левски - Ботев Враца, двубой от 4-ия кръг на "А" група, стадион "Георги Аспарухов", 20:00 часа.

Домакините са абсолютен фаворит за успеха в тази среща и ще бъде голямо чудо, ако врачани успеят да вземат нещо от този мач.

ЛЕВСКИ

Групата за мача: Илиев, Митрев, Башлиев, Рисп, Милиев, Мулдер, Старокин, Димов, Грийн, Гаджев, Калво, Балтанов, Огнянов, Тасевски, Райков, Цветков, Младенов, Христов, Арш

Контузени: Няма

Наказани: Няма

Под въпрос: Няма

Вероятен състав: Илиев, Башлиев, Грийн, Рисп, Старокин, Огнянов, Цветков, Райков, Калво, Арш, Младенов

БОТЕВ

Групата за мача: Станев, Ванков, Дениран, Петров, Куанг, Коконов, Мечев, Валериев, Чалъков, Костадинов, Павлов, Ненем, Христов, Пенчев, Данчев,  Ценовски, Николов

Контузени: Няма

Наказани: Няма

Под въпрос: Няма

Вероятен състав: Станев, Ванков, Дениран, Петров, Куанг, Коконов, Мечев, Валериев, Чалъков, Костадинов, Павлов

Прогноза на Gol.bg:

Домакините са абсолютен фаворит за победата в този мач и се очаква да я постигнат, макар че има сериозна вероятност да се затруднят.

През миналия кръг Левски едвам би Монтана с минималното 1:0, като демонстрира изключително неубедителна игра в срещата.

В групата на "Сините" се завръщат възстановилите се след контузии Ларс Рисп, Владимир Гаджев и Дъстли Мюлдер, докато Иво Иванов и Христо Йовов не попаднаха в сметките на Гонзо.

Мениджърът на "Сините" обясни тяхното отсъствие от групата с това, че им е дал почивка, но дали това е така, само той си знае.

Със сигурност домакините ще се опитат да играят по-добър футбол в днешния мач и да постигнат по-резултатна победа.

От началото на шампионата левскарите имат в актива си два успеха и една загуба, докато гостите от Враца са записали един успех и две загуби.

Тимът на Сашо Ангелов е доста корав, но класата му със сигурност е в пъти по-малка от тази на "отбора на народа".

Нашата прогноза за изхода на този мач е успех с два чисти гола за Левски. Причината за тези наши виждания е свързана с по-голямата класа на домакините, както и с липсата на опит на отбора на Ботев Враца.

В колкото и слаба форма да се намира Левски, едва ли "Сините" ще допуснат да загубят точки срещу противник като врачаните на собствения си стадион.

Резултат: Левски - Ботев 2:0