Санкт Пьолтен - Ботев Пловдив, среща-реванш от 2-ия квалификационен кръг на Лига Европа, стадион "NV Арена", 22:05 часа българско време. 

Групата на Ботев: 

Вратари: М. Иванов, Андонов, Стаховяк

Защитници: Христов, Бенга, Терзиев, Филипов, Р. Колев, Марин, Лукин

Полузащитници: Гамаков, Иршак, Куртеан, Чунчуков, Огнянов, Айтов, Васев

Нападатели: Цветков, Юсеин

Контузени: Няма
Наказани: Няма

Вероятен състав: Стаховяк, Христов, Бенга, Терзиев, Филипов, Гамаков, Иршак, Куртеан, Чунчуков, Огнянов, Цветков

Прогноза на Gol.bg:
Ботев е единственият български отбор, който постигна победа в мача си от Лига Европа. Макар тимът да е закъсал здраво, пловдивчани стигнаха до успех с 2:1 над Санкт Пьолтен в първия мач и като, че ли изглеждат фаворити да продължат в следващата фаза на втория по сила европейски турнир.

Тимът на Вили Вуцов ще гони ранен гол при днешната си визита на австрийците, които от своя страна преди мача обявиха българите за много силен отбор, който вероятно ще ги елиминира.

Ексцентричният специалист е наказан и няма да води тима си от резервната скамейка, като ще бъде на трибуните по време на днешния мач.

Той обaче е подготвил добре тима си за срещата. Пловдивчани нямат кадрови проблеми и ще се опитат да стигнат до още една победа над противника, за да продължат напред в турнира. 

Домакините от Австрия също нямат контузени и наказани състезатели, като техният треньор Херберт Гагер ще може да разчита на всички свои футболисти днес. 

Нашата прогноза за изхода на този мач е успех с един гол за Ботев и класиране за следващата фаза на турнира.

Резултат: Санкт Пьолтен - Ботев 0:1