Зимбру - ЦСКА, среща-реванш от 2-ия квалификационен кръг на Лига Европа, стадион "Зимбру", Кишинев. 20:00 часа българско време.

Групата на ЦСКА за мача:

Вратари: Дивиш, Колев

Защитници: Ап. Попов, Крачунов, Василев, Супусейпа, Милисавлевич, Тунчев, Чорбаджийски

Полузащитници: Сънди, Карачанаков, Галчев, Маркиньос, Стоянов, Причиненко, Мисиджан, Бергонси, Силва

Нападатели: Буш, Йоахим, Камбуров, Соарес

Контузени: Маркович, В. Илиев

Наказани: Няма

Вероятен състав: Дивиш, Ап. Попов, Тунчев, Крачунов, Василев, Галчев, Еденилсон, Силва, Маркиньос, Стоянов, Йоахим

Прогноза на Gol.bg:
ЦСКА има нужда от победа или равенство с повече от гол, за да продължи напред в турнира. В София "Армейците" се издъниха много здраво срещу молдовския тим и завършиха 1:1.

Добрата новина за Стойчо Младенов е, че Тони Силва и Александър Тунчев имат шансове да играят в този мач и попаднаха в групата на отбора.

Не може обаче да не се отбележи, че мястото на бранителя е под въпрос, тъй като той има проблеми. Пламен Крачунов също имаше оплаквания и при него не е ясно, дали ще играе днес. 

Точно поради кадровите проблеми специалистът включи в групата си младия талант Божидар Чорбаджийски, който е абсолютен дебютант за отбора.

Притеснителното обаче е статистиката на Зимбру у дома в Европа. Отборът е с три поредни домакински успеха в евротурнирите и не е губил мач на свой терен в тях от 5 години.

За последно молдовците загубиха в Европа у дома през 2009 година от казахстанския Окжетпес.

Молдовците нямат проблеми с контузени и наказани състезатели преди днешния мач, докато в редиците на ЦСКА аут заради травми са Вальо Илиев и Иван Маркович. 

"Червените" постигнаха успех над Литекс в първия кръг на шампионата и отборът ще излезе днес на терена с приповдигнато самочувствие.

Нашата прогноза за този мач е успех с един гол за гостите и класиране в следващата фаза на Лига Европа.

Резултат: Зимбру - ЦСКА 0:1