Марек - Левски, среща от 11-ия кръг на "А" група, стадион "Бончук", Дупница. 15:30 часа. Пряко в Gol.bg.

Групата на Левски за мача: Кристиян Наумовски, Пламен Илиев, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Мики Орачев, Аймен Белаид, Веселин Минев, Пламен Димов, Владимир Гаджев, Радослав Цонев, Божидар Краев, Стефан Велев, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Роман Прохазка, Мирослав Иванов, Владислав Мисяк, Валери Домовчийски, Луис Педро.

Koнтузени: Боби Цонев

Прогноза на Gol.bg:
В този мач няма абсолютно никакво съмнение кой е фаворит за победата. Това е отборът на Левски, който се намира в прекрасна форма напоследък и очакванията за тази среща са именно победа за "Сините"

Мениджърът на отбора Георги Иванов - Гонзо реши да включи в групата младоците Божидар Краев и Владислав Мисяк, като първият по всяка вероятност дори може да излезе сред титулярите.

По всяка вероятност младият специалист ще заложи на испанците Антонио Аниете и Мигел Бедоя в стартовия състав, след като постепенно двамата започнаха да намират своята форма и да загатват за класата, която притежават.

Валери Домовчийски пък ще бъде вероятно забит на резервната скамейка.

Настроението в състава на гостите е приповдигнато, след като те удариха шампиона Лудогорец на "Герена" с 3:2 в миналия кръг от "А" група.

Освен това отборът е постигнал пет поредни победи в последните си срещи, докато Марек има четири загуби и едно реми за същия брой срещи и отборът се намира в криза.

Нашата прогноза за този мач е успех за "Сините" с два гола.

Резултат: Марек - Левски 0:2