Борусия Мьонхенгладбах – Йънг Бойс, среща реванш от плейофите на Шампионската лига, стадион „Борусия Парк“, 21:45 часа българско време.

Прогнозата на Gol.bg:

„Борусия Парк“ ще стане свидетел на голям мач в сряда вечерта, когато домакините от Мьонхенгладбах ще искат да довършат работата си с Йънг Бойс и да влязат в групите на Шампионската лига. Борусия показа много стабилни игри в контролите, като допусна само една загуба в 12 мача. Освен това тимът изкова победа с 3:1 в гостуването си в Швейцария миналата седмица и никой в Германия не мисли, че Йънг Бойс може да поднесе голямата сензация.

Швейцарците показаха много класа в предишния кръг, за да отстранят Шахтьор Донецк, но Борусия се оказа голям залък за тяхната уста. Йънг Бойс ще се нуждае от много голове и в същото време ще трябва да не допуска.

Мачът ще бъде трети между тези два отбора. Първият бе през юли, когато в контролна среща двата тима направиха зрелищно 3:3. Миналата седмица обаче германците показаха, че са далеч по-класният отбор.

Борусия Мьонхенгладбах се намира в серия от 8 мача без загуба във всички турнири. Тимът има и само 1 загуба в последните си 11 двубоя.

В същото време швейцарците спечелиха 3 от последните си 5 мача. При победата със 7:2 над Лозана за тима се разписаха седем различни играчи. Формата в гостуванията обаче е по-притеснителна, тъй като Йънг Бойс има само 2 победи от 7 мача.

Прогноза: 2:0