Интер – Саутхямптън, мач от група "К" на Лига Европа, стадион: "Джузепе Меаца", начало: 20.00 часа българско време

Вероятни състави:

Интер: Ханданович, Мурийо, Ранокия, Д'Амброзио, Миранда, Банега, Медел, Гнукори, Едер, Кандрева, Паласио

Саутхямптън: Фостер, Йошида, Фонте, Дайк, Мартина, Уорд-Праус, Ромеу, Класи, Родригес, Лонг, Редмонд

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:

Интер ще гони задължителна победа при домакинството си на Саутхямптън, ако иска да запази шансове за продължаване напред в Лига Европа. Миланци загубиха първите си два мача в група "К" на турнира – от Апоел Беер-Шева и Спарта Прага, още са без спечелена точка и в последните си четири срещи в турнира имат четири поражение. Английският тим пък е лидер в подреждането с 4 т. и определено оставя отлични впечатления с представянето си.

За домакините няма да играе Фелипе Мело, който е с контузия, а извън картотекираните играчи останаха Кондогбия, Жоао Марио, Стеван Йоветич и Габриел Барбоса – Габигол. За "светците" пък аут са Пие, Гардос, Седрик, Бертранд и Таргет, които са с различни травми. Саутхямптън е без загуба в последните си седем мача във всички турнири и има само един допуснат гол – при 3:1 над Бърнли в последния кръг на Висшата лига. Интер е в серия от три поредни поражения в Серия "А" и Лига Европа, които са предхождани от 1:1 с Болоня у дома.

До момента Саутхямптън никога не е играл срещу италиански отбор, докато "нерадзурите" са се изправяли срещу англичани 28 пъти. Балансът им е 13 победи, 4 равенства и 11 загуби, а на "Джузепе Меаца" е 9-3-2. Нашата прогноза обаче е, че тази вечер Саутхямптън ще продължи агонията на Интер и ще спечели насред Милано. Допълнителен плюс за гостите е, че се очаква Мауро Икарди да седне на скамейката заради грандиозния скандал, който забърка с тизофите.

Прогноза: Интер – Саутхямптън 0:1