Сътън - Арсенал, среща от 1/8 финалите на ФА Къп на Англия, стадион "Грийн Лейн", начало 21.55 часа.

Домакините се намират в аматьорската национална лига и са на 17 място в нея, докато "артилеристите" са четвърти във Висшата лига. Покъртителна разлика в местоложението на двата отбора.

Последните 10 срещи на Сътън във всички турнири: Общо 4 победи, 2 равенства и 4 загуби. От тях 3 победи и 2 равенства в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Арсенал във всички турнири: Общо 6 победи, 1 равенство и 3 загуби. От тях 3 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните 6 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК!

ПРОГНОЗА: Това е исторически мач за Сътън, който този сезон написа своята приказка, след като отстрани Лийдс и Уимбълдън и по този начин успя да се класира за 1/8 финалите на турнира, което е уникално постижение.

Сътън може само и единствено да спечели от този мач, тъй като играчите вече направиха подвиг и ще са изцяло освободени от напрежение. Арсенал се намира опрян до стената, след като бе размазан от Байерн Мюнхен за Шампионската лига и сега ще хвърли всички сили за победата.

Всичко друго ще бъде абсолютен срам и резил за момчетата на Арсен Венгер. Лондончани могат да са напълно доволни и от вече изтегления жребий за 1/4-финалите за ФА Къп, който отреди, че победителят от тях и Сътън ще срещне Линкълн Сити.

В състава на Пол Досуел личат имената на 4-ма юноши на артилеристите, които ще искат да се докажат. Крейг Ийстъмнд, който изтърпя наказание от 3 срещи се завръща в състава на Сътън. Съвсем логично в състава на Арсенал ще видим доста промени.

В титлярния състав ще стартират Дани Уелбек, Роб Холдинг, Давид Оспина и Лукас Перес. Санти Касорла, Яя Саного, Матьо Дебюши и Аарън Рамзи пропускат мача заради травми. Лоран Кошчелни пък бе сменен принудително срещу Байерн Мюнхен заради контузия и остава под въпрос за мача. Арсенал е абсолютен фаворит в мача и ще търси разгромна победа.

Резултат: Сътън - Арсенал 0:3