Арсенал - Линкълн, среща от 1/4-финалите на ФА Къп, стадион "Емиратс", Лондон. 19:30 часа българско време.

Групата на Арсенал за мача: Чех, Оспина, Мартинес, Бейерин, Холдинг, Габриел, Мертезакер, Кошчелни, Мустафи, Монреал, Гибс, Мейтлънд-Нилс, Коклен, Джака, Рамзи, Окслейд-Чембърлейн, Уолкът, Рейнд-Аделайд, Перес, Санчес и Жиру 

Прогноза на Gol.bg:
Домакините се намират в кошмарна серия от 3 загуби в последните си 4 мача от всички турнири. Освен това отборът отпадна много болезнено от Шампионската лига, след като загуби с 1:5 реванша с Байерн. 

Арсен Венгер е под огромно напрежение заради слабите резултати напоследък, но с една изразителна победа днес то може да поспадне поне за известно време.

Противникът на "артилеристите" играе в конференциите и е с аматьорски статут, така че задачата пред домакините може би ще бъде лесна. 

В състава на Венгер има кадрови проблеми и твърдо аут са Иуоби и Уелбек, които са болни от коварен вирус, а французинът ще се поти до последно за състоянието на Йозил. И германският национал е болен, но все пак състоянието му е по-добро от това на двамата си съотборници.

Касорла и Елнени също са аут, но заради контузии. 

Противникът на лондончани е първи в своята конференция и като цяло се намира в отлична форма за нивото на което играе към момента. 

Двата тима не са се срещали от цели 102 години и за последно лондончани загубиха с 0:1 в тогавашната втора дивизия на английския футбол. 

Противникът на лондончани е спечелил 23 от последните си 30 мача във всички турнири и е загубил само два от последните си 34.

Нашата прогноза е успех с 4:1 за домакините.

Резултат: Арсенал - Линкълн 4:1