Черно море - ЦСКА, среща от Първа лига на България, стадион "Тича" във Варна, начало 20.00 часа.

Последните 10 срещи на Черно море във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 2 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 8 победи, 1 равенство и 1 загуба. От тях 3 победи и 1 равенство в последните 4 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 1 победа, гостите имат 6 победи и 3 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Черно море имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 1 победа, гостите имат 2 победи и 2 пъти са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: ЦСКА е фаворит в мача и повечето прогнози сочат за лесна победа на армейците на "Тича". Армейците се намират в супер форма и записаха шест поредни шампионатни победи, като сега ще атакуват 7 от 7 срещу Гонзо и Черно море.

Именно Георги Иванов-Гонзо е скритото оръжие на варненци. Той винаги е голям дразнител за ЦСКА и ще нахъса здраво момчетата си, за да спрат червените.

Трябва обаче да се отбележи, че Черно море започна феноменално първенството, но в последните кръгове записа загуби и сега ще се хвърли здраво срещу гостите, за да излезе от кризата.

Гонзо разполага с много добър състав, изграден от опитни футболисти, който може да победи всеки в България. Стамен Белчев няма проблеми с контузени и наказани футболисти. Домакините също ще разчитат на най-доброто.

Черно море е в серия от 5 поредни загуби от "червените", но пък трябва да се отбележи, че ЦСКА не е побеждавал повече от 9 години на "Тича".

Домакините вкарват точно по един гол във всяко от 4-те си досегашни домакинства през сезона, докато гостите са свирепи в атака, особено звездата Фернандо Каранга. Очакванията са за здрава битка и трудна победа на ЦСКА.

Резултат: Черно море - ЦСКА 1:2