Базел – Манчестър Юнайтед, мач от Група А на Шампионската лига, стадион „Санкт Якоб Парк“, 21:45 часа българско време.

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогнозата на Gol.bg:

Манчестър Юнайтед ще се класира за осминафиналите на Шампионската лига, ако не загуби в гостуването си на Базел тази вечер. „Червените дяволи“ доминират в Група А на турнира, като спечелиха всичките си 4 мача и вкараха 10 гола.

В първия мач между двата отбора Юнайтед победи на „Олд Трафорд“ с 3:0. Тимът на Моуриньо може да се класира и преди началото на мача. Това ще стане, ако ЦСКА Москва победи Бенфика в първия двубой от групата, който започва в 19 ч.

Моуриньо потвърди, че Златан Ибрахимович ще започне мача от резервната скамейка, след като записа първи минути в двубоя с Нюкясъл през уикенда.

„Златан ще бъде на резервната скамейка. Нормално е да иска да играе, нуждае се от време. При всички положения ще бъде много полезен за нас. Ако сме в победна позиция, както срещу Нюкясъл, ще го пусна и на терена“, заяви Моуриньо.

Наставникът на Базел Рафаел Вики изрази притеснения заради състоянието на тревното покритие на „Санкт Якоб Парк“. „Не съм го виждал от събота и се надявам да изглежда по-добре. Има шарки по тревата, но все пак смятам, че всичко ще бъде наред“, каза Вики.

Манчестър Юнайтед ще бъде без контузените Фил Джоунс, Ерик Байли и Майкъл Карик. Маркос Рохо все още се възстановява. За Базел няма да играе нападателят Рики ван Волфсвинкел, който е с контузия.

Резултат: 1:2