Реал Мадрид – Фуенлабрада, мач реванш от 1/16-финалите на турнира за Купата на Краля, стадион „Сантяго Бернабеу“, 22:30 часа българско време.

Прогнозата на Gol.bg:

Гарет Бейл може да се завърне в игра след двумесечно лечение на контузия, а реваншът срещу третодивизионния Фуенлабрада е прекрасна възможност. Първата среща завърши с победа за „Кралете“ – 2:0. Уелсецът игра за последно в гостуването на Борусия Дортмунд в края на септември, като пропусна общо 9 мача на тима си.

„Идеята е да играе, тъй като вече е на разположение. Ще вземем решение в зависимост от това как протече двубоят. Не знам колко точно ще може да играе. Очевидно е, че искам да видя Гарет, Роналдо и Бензема да играят заедно, защото не са го правили от доста време“, каза Зинедин Зидан.

И тримата големи нападатели на Реал са на линия, но Зидан трябва да реши дали ще даде почивка на част от триото. Капитанът Серхио Рамос продължава да се възстановява, след като му счупиха носа в дербито с Атлетико, а Зидан потвърди, че Кейлор Навас и Матео Ковачич също влизат в плановете му за мача.

„Рамос няма да играе, докато Ковачич тренира редовно с нас от известно време. Надявам се, че ще може да играе в целия мач“, каза още Зидан.

Реал се представя колебливо в Ла Лига този сезон, след като изостава на 8 точки от лидера Барселона. „Можем да се представяме и по-добре и се нуждаем от това, за да скъсим дистанцията. Но сезонът е много дълъг. Този уикенд успяхме да скъсим някои точки. Но ще трябва да бъдем още по-добри“, каза Зидан.

Резултат: 3:0