Защитникът на Реал Мадрид Рикардо Карвальо обяви, че Питър Крауч е бил пресилено изгонен във вчерашния мач с Тотнъм и това много е помогнало на столичани да бият с 4:0.

Нападателят бе отстранен за 2 бързи нарушения до 15-ата минута срещу Серхио Рамос и Марсело, като и в двата случая прекали с агресията.

“Не зная дали Питър Крауч трябваше да бъде изгонен. Първото нарушение бе за картон, но за второто не съм сигурен. Може би това бе несправедливо решение от страна на рефера, който би могъл да бъде по-търпелив”, заяви португалецът.

Факт е, че и Марсело малко подсили ефекта от шпагата на Крауч, след като се метна атрактивно във въздуха, а след това бе показан от камерите как ликува тържествено.

“Разбира се, за нас е важно да стигнем максимално далеч в турнира. С човек повече задачата ни стана по-лесна, въпреки че през първата част не играхме добре, защото решихме, че с човек повече ще ни бъде лесно. После контролирахме ситуацията".

"Хубаво е, че не допуснахме гол, но все пак ни остава да изиграем още един мач, който не мисля, че ще бъде лесен”, добави бившият защитник на Порто и Челси.