Бразилската звезда на Реал Мадрид Кака обяви, че треньорът Жозе Моуриньо е най-силното оръжие на отбора в предстоящите мачове с Барселона.

Португалецът вече излъга каталунците във финала за купата на Краля преди седмица и сега се готви да направи същото и в Шампионската лига.

„Моуриньо е невероятен. Ако трябва да го оценя, ще му дам 10 по десетобалната система. Той е най-силното ни оръжие. Доволен съм, защото той ми дава увереност и ми помага”, казва Кака, който през уикенда стана баща за втори път.

„Последните дни бяха изключителни за мен. Наскоро имах рожден ден, след това се роди дъщеря ми. Освен това спечелихме отличие, а до края на сезона може да имаме още радост. Надявам се, че тези две срещи срещу Барселона ще бъдат дори още по-добри отколкото финала за Кралската купа”, добави той.

Футболистът, който пропусна първата половина от кампанията след операция, отново не е в най-добрата си форма, но в събота вкара 2 гола срещу Валенсия и пак изтъкна, че не смята да напуска.

„Мислите ми са свързани с Реал, тъй като искам да успея в този клуб”, споделя Кака, който се счита за цел на някои английски клубове, както и на отбори от Апенините.