Жозе Моуриньо вече е изгубил надежда, че ще получи нов футболист за атаката на Реал Мадрид.

Португалецът се надяваше столичани да успеят да уредят Емануел Адебайор от Манчестър Сити, но тогоанецът се очаква да премине в Тотнъм и при това положение Специалния ще трябва да се оправя единствено с играчите, с които разполага в момента.

Карим Бензема демонстрира отлична форма, а неговата алтернатива е Гонсало Игуаин, но естествено Специалния ще стиска палци някой от тях да не се контузи, както се случи миналия сезон с аржентинеца. Младият Алваро Мората също е вариант и може да бъде използван в някои мачове.

Надеждите на треньора все пак са свързани с бразилеца Неймар, за когото се счита, че ще се присъедини към състава през януари и при това положение нападението на отбора ще стане доста по-добро.

Кристиано Роналдо, който бе водещият реализатор на състава през последната кампания, също би могъл да изпълнява ролята на централен нападател, ако това се наложи.

В началото на месеца Жозе в прав текст обяви, че съставът му е твърде малък, но явно ще трябва да се оправя с наличните играчи, поне до зимния трансферен прозорец.