Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не гарантира титулярното място на вратаря Икер Касияс, с което подсили слуховете за конфликт между двамата.

Преди седмица се появиха информации, че португалецът е останал недоволен от опита на футболиста да се сдобри с играчите на Барселона след скандалите между двата клуба на “Камп Ноу”.

В сряда Касияс не записа нито минута за трофея “Бернабеу” и въпреки че след това Специалния отрече между двамата да има проблем, с действията си показва друго.

“Икер все още има предимство пред останалите на своята позиция, но със сигурност не е недосегаем. Това се отнася и за всеки друг в отбора, защото тук става въпрос за Реал Мадрид, а клубът е най-важен” заяви Моуриньо, който вижда подобрение в сравнения с миналия сезон.

“Мисля, че в някои отношения направихме сериозен прогрес и това е хубаво. Продължаваме обаче да работим, защото сезонът е дълъг и нямаме право да се отпускаме” изтъкна наставникът, чийто тим  ще открие сезона в Примера с двубой срещу Сарагоса тази вечер.