Жозе Моуриньо ще даде шанс на Кака да покаже, че заслужава място в титулярния състав на Реал Мадрид в съботния двубой срещу Хетафе, пише вестник “Марка”.

Очаква се бразилецът да започне мача, след като на няколко пъти вече демострира силно представяне влизайки от пейката.

Той ще се появи на мястото на Анхел ди Мария, като причина за това донякъде ще бъде и факта, че аржентинецът ще се върне късно от лагер на националния отбор, който миналия петък срещна Венесуела в Индия, а днес играе с Нигерия в Бангладеш.

Наставникът обмисля да направи някои промени в състава, тъй като следващият вторник е първата среща от групите на Шампионската лига срещу Динамо Загреб и за целта ще опита максимално да запази силите на играчите.

Другият вариант е Хосе Кайехон, който също би могъл да бъде използван като крило. По-вероятно е обаче, той все пак да заложи на Кака, тъй като е впечатлен от работата му по време на тренировките, а и смята, че това ще донесе още по-голям контрол върху топката от страна на Реал.

Бразилецът успя да се разпише при победата над Сарагоса в първия мач от  първенството, а повече от 76% от феновете на отбора приемат положително евентуалното му титулярно място, според анкета в сайта на изданието.