Полузащитникът на Реал Мадрид Анхел Ди Мария вярва, че отборът ще може да заличи пасива от един гол на реванша в испанската столица.

Късно снощи "Белия балет" загуби от Байерн Мюнхен с 1:2 в първия си 1/2-финален сблъсък от Шампионската лига.

Във втория мач ще бъде достатъчен един чист гол за Реал, за да може испанците да се класират на финала в турнира и да елиминират немския си опонент.

"Равенство щеше да бъде добър резултат. Сега обаче, като погледнем ситуацията, ни става ясно, че на реванша ще ни бъде необходима победа с един чист гол, за да се класираме на финала", заяви Ди Мария пред официалния сайт на клуба, добавяйки, че той и съотборниците му ще направят всичко необходимо, за да се класират на финала.

"Байерн пък не случайно стигна до 1/2-финалите на Шампионската лига", добави аржентинецът, който подчерта, че отборът му е могъл дори и да спечели мача, ако се е възползвал от шансовете си.

"Получи се наистина много труден мач. Трябва да продължим да работим, за да променим ситуацията в наша полза", каза още той.

"Предстоят ни няколко дни, в които трябва да се подготвим за мача с Барса. Трябва да запазим спокойствие", завърши гаучосът.