Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не смята, че съдиите умишлено подкрепят водещите отбори.

Столичани получиха несъществуваща дузпа, за да бият Елче в сряда, което породи много коментари и реферът Сесар Мунис Фернандес бе разпънат на кръст. Преди две седмици точно той не зачете гол на Севиля в мача с Барселона, загубен от андалусийци, което не бе пропуснато от мадридските медии.

„Не вярвам, че арбитъра е бил поставен под някакво напрежение, за да ни помогне да победим. Предпочитам да мисля, че съдиите просто допускат грешки, нищо повече. Не е моя работа да коментирам дали е имало дузпа срещу Пепе или голът на Кала от Севиля на „Камп Ноу“ е бил редовен. Треньорите и играчите също грешат“ заяви италианецът.

Той потвърди, че Гарет Бейл е възстановен от контузията си и ще бъде на линия за градското дерби с Атлетико утре, но Марсело ще пропусне сблъсъка, въпреки очакванията, че дори може да бъде титуляр. Карлето е оптимист за мача.

„Все още не зная, дали Бейл ще стартира, но съм сигурен, че ще бъде много труден двубой. Атлетико е по-агресивен и по-силен физически тим от нас, но ние имаме повече качество. Ще направим всичко възможно да победим и съм сигурен, че ще играем с различна настройка в сравнение с мача с Елче“ каза още Анчелоти.