По-голямата част от феновете на Реал Мадрид искат да видят Алваро Мората да бъде титуляр в следващия двубой на тима. Поне това показва анкета в сайта на вестник „АС“.

След напускането на Гонсало Игуаин Карим Бензема се превърна в безспорният №1 в отбора, но напоследък французинът не е убедителен. Той бе освиркван в един от предишните двубои, а и вчера срещу Атлетико запалянковците изразиха ясно недоволството си от представянето му.

Затова и около 85,7% от гласувалите смятат, че младият нападател трябва да стартира в единайсеторката. Само около 14,3% продължават да залагат на Бензема.

Снощи Карло Анчелоти пусна Мората в 73-ата минута и той се включи отлично, като показа старание, а в края дори можеше и да изравни, но страхотния му изстрел със странична ножица бе спасен от Тибо Куртоа.

Нападателят, който ще навърши 21 години след месец, вкара два гола през миналия сезон за първия тим, като през март дори записа цял мач при победата над Барселона и асистира за попадението на Бензема. През лятото той стана голмайстор на европейското първенство за младежи до 21 години.