Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е сигурен, че отборът му ще започне да показва истинското си лице съвсем скоро.

„Ще се подобрим, просто защото няма как да играем по-зле. Срещу Леванте и Елче представянето ни бе ужасно, така че критиките към нас имат основание. Феновете са прави да недоволстват и вярвам, че още в следващите двубои ще покажем много по-добра игра“ заявява специалистът в интервю за „Кориере дела Сера“.

„Вярно е, че нещата за мен може би не се получават така, както очаквах. Опитах да направя някои промени, като стремежът е да задържаме повече топката, но за да се получат те е необходимо време. Освен това проблемите ни се увеличават и от факта, че Барселона и Атлетико печелят непрекъснато и това увеличава напрежението върху нас“ добавя той.

По отношение на ситуацията с вратарите, Карлето споделя: „Да има ротации на този пост не е нещо нормално, но тук положението е специално, защото имаме двама силни вратари. Диего Лопес започна подготовка преди Касияс, който обаче е идол на феновете. Реших да започна с Диего, но след това прецених, че Икер може да бъде полезен в Шампионската лига“.

Анчелоти вече мисли и за мача с Ювентус другата седмица: „Те са солиен тим, който е много добре организиран. Играта им е подредена, което до голяма степен се дължи на Пирло, когото исках да взема със себе си в Челси. Трябва обаче да знаят, че срещу нас няма да им бъде лесно“.