Бившият капитан на Реал Мадрид Фернандо Иеро изрази възхищението си от Рафаел Варан, когото счита за невероятен талант.

„Мисля, че в света в момента няма друг централен защитник с качествата на Варан. Той играе така, сякаш е на терена от 20 години“ коментира Иеро пред „Онда Серо“.

Единственото неприятно за столичани е, че в момента френският бранител продължава да има здравословни проблеми, след като бе опериран в края на миналата кампания и през този сезон има изиграни само 189 минути.

Иеро коментира и други неща около Кралския клуб. „Препоръчвам на Касияс да вземе решение за бъдещето си и да го обяви публично, защото със сигурност не се чувства щастлив от това, че стои на пейката“.

„Що се отнася до контузията на Бейл (проблеми с кръста) аз имах подобна травма, но играх с нея до 37 години. Все пак при всеки човек е различно, но моята кариера продължи 18 години, а и в момента продължавам да се наслаждавам на футбола“.

Той се изказа и по въпроси за националния тим. „Всички харесват Дел Боске и се надяват той да остане и моето мнение е, че това ще се случи. Що се отнася до Диего Коща от Испания правилно го искат в отбора, но сега всичко зависи от самия футболист“.