Бившият полузащитник на Реал Мадрид Хосе Мария Гутиерес – Гути е напълно сигурен, че Гарет Бейл ще оправдае големите пари платени за него.

Уелсецът дойде на „Бернабеу“ в неособено добра форма, след това не игра в няколко мача поради контузия, но напоследък се превръща във все по-важна фигура в отбора и Гути е сигурен, че той ще става и още по-добър.

„Мисля, че той вече започва да показва на какво е способен. Дойде със здравословни проблеми, но вече е здрав и ще бъде изключителен за Реал. Клубът плати за него 100 милиона евро, но щеше да даде и 150 милиона, защото той е невероятен талант“ заяви бившият испански национал по време на рекламен клип.

Гути коментира и ситуацията около Златната топка, като очаквано изборът му за носител на отличието бе ясен: „Ако наградата трябва да получи наистина най-добрия, то тогава тя ще бъде за Кристиано Роналдо. Той просто е с преднина пред останалите, сред които са Меси и Рибери“.

Тъй като за рекламната кампания той се качи на ринг с боксови ръкавици, бе запитан с кого не би искал да премери сили в подобна ситуация, а отговорът му наистина бе остроумен: „Та това е очевидно – с Моуриньо разбира се, защото той ме нокаутира и просто ме уби“ изтъкна Гути, чийто период в Реал приключи именно след идването на Специалния в отбора през 2010-а.