Кристиано Роналдо все пак е с контузия и ще пропусне предстоящия мач срещу Галатасарай от Шампионската лига в сряда. 

Това съобщиха мадридските медии, след като днес преди обед португалецът мина прегледи в клиника „Санитас Ла Моралеха”, където остана в продължение на около 50 минути. 

Както е известно той напусна двубоя с Алмерия в събота минути след началото на второто полувреме и въпреки че след сблъсъка обяви, че е добре и не е пострадал, направените му тестове днес установиха травма в задната част на лявото бедро. 

От клуба не се ангажираха с прогноза колко време ще отсъства, но според „Марка” и „АС” със сигурност няма да играе срещу Галатасарай и е под съмнение за мача с Валядолид от първенството през уикенда. 

Двубоят с турския тим не от кой знае какво значение за Реал, който само на теория може да бъде изместен от първото място в своята група, а дори Роналдо да се окаже, че не може да играе и срещу Валядолид, тимът му не би трябвало да има проблеми да победи без него. 

Кристиано се надяваше да счупи рекорда по голове в груповата фаза на Шампионската лига, тъй като изравни постижението с 8 попадения за първите 4 срещи, но сега явно ще трябва да почака до последния мач с ФК Копенхаген.