Крилото на Реал Мадрид Анхел ди Мария обяви, че мисли единствено за столичния клуб и така отхвърли информациите, че е поискал да напусне.

Наскоро се заговори, че през януари той ще премине в Монако, след като не е доволен от ситуацията си в клуба. Карло Анчелоти обаче обяви, че твърдо разчита на него, а сега и Ди Мария демонстрира спокойствие.

„Винаги съм в сметките на треньора, защото когато има място в тима той знае, че може да разчита на мен. Трябва да продължа по същия начин. Мисля само за Реал и продължавам да работя здраво, за да играя повече“ заяви Ди Мария, който откри резултата срещу Валенсия.

„Отпразнувах гола си в чест на моята дъщеричка и се радвам, че успях да помогна за победата и се представих добре. Тук съм щастлив. През лятото имаше много сериозен интерес към мен, но аз мислех единствено да остана тук и да се справя добре“ добави той.

Аржентинецът замества много добре Гарет Бейл, когато уелсецът не може да играе и вече има 6 гола и 8 асистенции на сметката си, което е добро постижение. За сравнение за целия минал сезон завърши с 9 гола и 12 подавания, така че съвсем спокойно може да подобри тези показатели.