Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос обяви, че тимът му е постигнал целта си, въпреки неочакваните проблеми, които допусна в реванша с Борусия Дортмунд.

Германците вкараха два гола до почивката, а след това имаха и други положения, но в крайна сметка не успяха да стигнат до скъпоценния трети гол и да пратят мача в продължения.

„Най-важното е, че се класирахме. Изиграхме слабо първо полувреме, но след почивката показахме характер и трябва именно по този начин да играем и в другите двубои“ коментира бранителят.

„Горди сме, че отново сме на полуфиналите в турнира, което се случва за четвърти пореден сезон. Надявам се, че този път най-после ще стигнем и до финала. За да спечелиш надпреварата трябва да можеш да побеждаваш най-силните, така че който и да бъде следващия ни съперник ще е необходимо да сме на ниво“ добави той.

„Сега трябва да мислим отново за първенството, но за мен най-важното е да запазим страстта си в мачовете, които ще бъдат решителни. Предстои ни и финал за Кралската купа, където ще срещнем голям отбор като Барселона, така че трябва да сме подготвени и да бъдем на ниво“ каза още Рамос.