Новата звезда на Реал Мадрид Хамес Родригес призна, че иска да види на стадион "Сантяго Бернабеу" сънародника си Радамел Фалкао, с когото доскоро бяха съотборници в Монако.

"Сигурен съм, че той може да играе тук. Но не съм аз този, който решава дали Фалкао ще дойде в Реал или не. Всичко зависи от президента Флорентино Перес", сподели Хамес Родригес, цитиран от вестник "Ас".

"Но Фалкао може да дойде тук, защото имам манталитет на победител и е много качествен футболист. С него играем заедно от четири години и бяхме разделени само докато той играеше в Атлетико Мадрид. Надявам се да дойде в Реал."

"За да бъда титуляр в Реал, трябва да тренирам добре. Почти всички останали в отбора са заедно от 3-4 години. Трябва да ги уважавам и да показвам високо ниво. Щастлив съм, че мечтата ми да играя в Реал се сбъдна. Искам да печеля трофеи с този велик клуб."

"В момента, в който разбрах, че Реал ме иска, направих всичко по силите си този трансфер да се осъществи. Това обаче означава, че трябва да бъда на много високо ниво", каза още Хамес.