Аз съм най-добрият и вие го знаете, но правете каквото искате. Това казал вратаря на Реал Мадрид Диего Лопес на някои от ръководителите на отбора при завръщането на тима от САЩ. 

Както е известно футболистът е нарочен за гонене, след купуването на Кейлор Навас. „Марка” твърди, че той вече е уведомен, че не влиза в плановете на треньора, което явно изобщо не му е допаднало. 

Самият Карло Анчелоти потвърди, че Икер Касияс ще пази във финала за Суперкупата на Европа, но след това остави отворена вратата за титулярното място в отбора. 

Лопес има договор за още 3 сезона с Реал и получава по 4,5 милиона евро на сезон, като през последния сезон и половина именно той бе на вратата в мачовете от първенството, като без съмнение се справи добре. 

Футболистът бе свързван с Монако, но явно не бърза да напуска и според испанските медии не е напълно сигурно, че ще си тръгне. Ако за него не бъде получена достатъчно добра оферта, той би могъл да предпочете да остане на „Бернабеу” и да опита да спечели отново правото да бъде титулярен вратар.