Новата звезда на Реал Мадрид Хамес Родригес остана със смесени чувства след първия мач с Атлетико за Суперкупата на Испания. 

Колумбиецът влезе на почивката и даде аванс на отбора си с първия си гол с бялата фланелка, но в края гостите изравниха и имат предимство преди реванша. 

„Резултатът е несправедлив, защото имахме много повече положения от тях и  заслужавахме да победим. Все пак обаче има и втори двубой, който ще се опитаме да спечелим” заяви Хамес. 

„Разбира се, че съм доволен от това, че се разписах. Дебютирах на „Бернабеу” и да вкарам гол бе наистина страхотно. Единственото ми разочарование е, че не успяхме да спечелим” добави той. 

„Съперникът действаше много затворено и така ще бъде и в реванша, така че трябва да бъдем търпеливи, да търсим празните пространства и когато имаме шанс да го използваме. Необходимо е и да сме спокойни и всичко ще се оправи” изтъкна Хамес, който е сигурен, че ще се сработи с Анхел ди Мария, ако аржентинецът все пак остане в тима.   

„Няма да има проблеми да играем заедно. Със силни футболисти винаги е лесно да си на терена, а той е точно такъв. Освен това аз нямам проблеми да бъда на всяка една позиция, на която ме постави треньора”.