Легендарният мексикански нападател Уго Санчес е сигурен, че сънародникът му Хавиер Ернандес ще се прави добре с екипа на Реал Мадрид. 

Изненадващо или не Чичарито премина на „Сантяго Бернабеу” под наем за сезона и ще трябва да бъде жокера на отбора, ако нещата на терена не се получават както трябва. 

„Убеден съм, че Чичарито ще успее в Реал Мадрид, както ще направят Раул Хименес в Атлетико и Акино в Райо Валекано” заяви бившият футболист на Кралския клуб, който се наслади на забележителна кариера в Испания и игра и за трите клуба, които спомена. 

„Разбира се, че от гледна точка на Ернандес е трудно да се разделиш с Манчестър Юнайтед, но идването в Реал за мен е стъпка напред в кариерата му. Също така това е признание за самия Чичарито, за което го поздравявам и му желая късмет” добави той. 

„Не искам да правя сравнения на тези футболисти с мен, тъй като те са излишни и ще поставят всеки от играчите под напрежение. Аз имах своята кариера, сега те градят своите и имат нужда от увереност и подкрепа, за да успеят. Надявам се, че всички мексиканци ще ги заредят с позитивна енергия, както бе с мен, когато бях на терена” каза още Санчес.