Разривът между голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо и треньорът Рафаел Бенитес става все по-голям, съобщава El Confidencial.

Трикратният носител на Златната топка не спирал да се оплаква от философията на игра на опитния спец, а скандалът е стигнал връхната си точка, след като Роналдо казал на Флорентино Перес: "С този треньор няма да спечелим нищо".

Възможно е обаче босът на "белия балет" да застане на страната на Бенитес. Според The Sun, Реал е готов да продаде голямата си звезда за 80 милиона паунда – за колкото го купи от Манчестър Юнайтед през 2009 г. Именно "червените дяволи", ПСЖ и Челси следят с интерес ситуацията около 30-годишния голаджия.

От началото на сезона португалският национал не е на познатата си висота и според други информации, Перес иска да го продаде, за да доведе на "Сантяго Бернабеу" звездата на Челси Еден Азар. Белгийският национал е далеч по-млад от Роналдо и президентът на "кралския клуб" планира да гради бъдещия отбор около него и Гарет Бейл.

Хамес Родригес също е недоволен от методите на работа на Бенитес и си позволи да го нападне публично. Веднага след това беше съобщено, че Манчестър Юнайтед проявява интерес към колумбийския национал.