Английската преса злобничко се изгаври с уелската суперзвезда Гарет Бейл след домакинската издънка 1:1 с Грузия в Кардиф. Англичани и уелсци бяха в една и съща група на Евро 2016, но докато Руни и неговата трупа бяха набити позорно още на 1/8-финала от сладурите от Исландия, Уелс стигна чак до полуфинала.

Срещу Грузия нападателят на Реал М откри резултата още в 10-ата мин, но в 57-ата защитата на Уелс изпусна Окрияшвили и той закова 1:1 за ужас на местните. "Дали Бейл не крие отново плешивата си глава"?, това се оказа най-важният въпрос, зададен от в. "Сън" в заглавието на репортажа за мача.

Публикувани са 3 снимки на Бейл в гръб с разпусната коса, от които наистина се вижда издайническа плешивост. Въпреки загубените 2 точки съотборникът на Бейл - Крис Гънтър, смело предрече победи на Драконите не само над Сърбия на 12 ноември в Кардиф, но и над всички останали в групата.

"Изгубихме 2 точки, но това не променя нищо, защото остават още много мачове - каза Гънтър за "Скай спортс". - Още нямаме загуба, пред нас са големи мачове и можем да бием всички до края".