Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан опита да запази спокойствие след втората поредна загуба на столичани, но естествено не бе никак щастлив. 

Кралския клуб падна у дома от Селта с 1:2 и се постави в много трудна позиция преди реванша от 1/4финалите за Купата на Краля. В неделя отборът загуби от Севиля и ситуацията в Примера също се усложни. 

„Не зная какво точно се случи, но отново не бяхме концентрирани и не влязохме както трябва да в двубоя. Моментът е лош и трябва да го преодолеем. Предстои втори мач, в който можем да променим нещата, но определено този път не бяхме на ниво“ коментира французинът. 

„Не съм притеснен, но съм ядосан, защото започнахме лошо мача. Оставихме съперника да играе и да трупа увереност, а когато това се случи можеш да очакваш проблеми, което и стана. Моментът не е добър за нас след 2 поредни загуби, но все още можем да променим ситуацията в реванша“ добави той. 

„Да загубиш с 1:2 у дома не е приятно, но аз зная, че имаме потенциал и качества да направим необходимите корекции и да спечелим. Не трябва да се оправдаваме с поражението от Севиля. Ще продължим да работим, за да намерим решение на проблемите“ каза още Зидан.